Vakantie aan de Opaalkust / Côte d'Opale

Uitjes aan de Opaalkust

Opaalkust - Cap Blanc-Nez

De groeiende Opaalkust wordt steeds populairder als vakantiebestemming

Tussen zee en platteland biedt de Côte d'Opale zowel een landelijk en authentiek land, badplaatsen bekend om zijn surfspots en golfbanen. De Opaalkust, gelegen in de Hauts-de-France tegenover Engeland, strekt zich 120 km uit van de Belgische grens tot de Baie de Somme. Het is samengesteld uit verschillende gebieden (Calais, Boulonnais, Dunkerquois, Canche / Authie en in het achterland kunnen de audomarois en de 7 valleien worden toegevoegd).

De Opaalkust is kilometerslange kustlijn en ongewone landschappen waardoor het een toeristische bestemming is die nog steeds zeer betaalbaar is. Ontdek de charme van de Opaalkust met Cap Blanc-Nez en Cap Gris-Nez die de Grand-site vormen van de 2 petten die worden herkend vanwege de schoonheid van de landschappen, de zandstranden, de vele wandelpaden, dorpen vissers en zijn steden van karakters.

Ontdek de wandelpaden

Geheugensites aan de Opaalkust

  • De Côte d'Opale biedt verschillende locaties gewijd aan het herinneringswerk gewijd aan de Tweede Wereldoorlog.

Huur op de Opaalkust

Vakantiehuizen aan de kust van Opaal: onderdak, gastenkamers, mobil'home, appart hotel ... Huur goedkoper rechtstreeks van particulieren naar particulieren zonder een tussenplatform te hoeven doorlopen.

ZIE ONZE LOCATIES OP DEZE LINK

Het fort van de Opaalkust

Booking.com